tego

Vrei sa stii tot despre tego? Citeste acest articol complet!

Informatii generale pe care trebuie sa le stii despre tego

Tego este unul dintre cele mai utilizate si eficiente materiale cu ajutorul carora se realizeaza cofraje pentru turnarea de beton, insa si pentru placarea suprafetelor care prezinta un grad mare de alunecare.

sa stii ca daca folosesti tego antiderapant vei putea opri alunecarea pe anumite suprafete, pe care, in mod normal, anumite persoane care mergeau pe ele sau obiecte ce erau puse puteau aluneca foarte usor.

tego

In general, se utilizeaza acest material pentru placarea suprafetelor masinilor pentru transport de marfuri si auto, in special datorita faptului ca protejeaza transportate impotriva alunecarii, dar si datorita faptului ca protjeaza suprafata pe care este montat.

Tego este realizat din material lemnos, insa doar din cel mai calitativ lemn de plop. Chiar daca acesta are o suprafata lucioasa, acest lucru nu il opreste sa ofera proprietatea sa principala, si anume aceea de miscora riscul de alunecare atunci cand este utilizat in zonele cu risc ridicat de alunecare.

Tego se gaseste intr-o varietate larga de dimensiuni

Acum, poti comanda tego si online. Vei gasi o varietate mare de dimensiuni, dintre care o poti alege pe cea de care ai nevoie pentru realizarea confrajurilor pentru turnarea de betoane, sa finizezi anumite suprafete ce sunt deja betonate sau sa acoperi anumite zone cu risc ridicat de alunecare.

Este important sa stii ca acest material este realizat pentru a oferi o serie de beneficii importante de care ai nevoie atunci cand alegi sa il folosesti.

Filmul fenolic este „materia prima” din care se realizeaza tego

Tego este realizat dintr-o serie de straturi din film fenolic. Aceste straturi impreuna cu marginile ce vor fi acoperite impiedica ca materialul sa fie afectat in vreun fel de factori externi. Astfel, acest material va beneficia nu doar de o rezistenta foarte ridicata la actiunea apei si umiditatii ridicate sau caldurii, ci si de o rezistente la actiunea socurilor mecanice.

Specialistii in constructii iti recomanda sa utilizez tego, deoarece acesta este un material de constructii modern care detine de o serie de calitati unice

Particularitatea pe care o are tego este data de marginile inchise care impreuna cu esenta de lemn de calitate realizeaza un material ce beneficiaza de protectie ridicata impotriva infiltrarii apei, foarte rezistent la umiditate, dar si la incovoiere. Toate acest calitati foarte importante pe care le ofera acest material de constructii si care sunt necesare in proiectele mentionate la inceputul articolului fac ca acest material sa fie cea mai eficienta solutie in diverse aplicatii.