UPDATE Elena Petrescu, aleasă în funcția de președinte al filialei ALDE sector 3

Elena Petrescu, viceprimar al sectorului 3, a fost aleasa joi in functia de presedinte al filialei ALDE sector 3, fiind votata de 96 de delegati prezenti la conferinta (104 cu drept de vot).

Trei voturi au fost anulate.

Elena Petrescu nu a avut contracandidat pentru aceasta functie, pe care a detinut-o si in mandatul anterior.

In cadrul conferintei a fost ales noul Birou Politic Teritorial ALDE Sector 3. Acesta este format din 28 de membri, dintre care noua vicepresedinti, plus patru membri supleanti. Numarul total al candidatilor inscrisi a fost de 36.

Vicepresedintii noului Birou Politic sunt urmatorii: Romeo Popescu, Catalin Harnagea, Luminita Anghel, Razvan Diaconescu, Andrei Grigoras, Tiberiu Horcea, Carmen Magureanu, Valentin Voicu, Dana Gigi Medrea.

ORA 18.46 ALDE Sector 3 isi alege presedintele si Biroul Politic

Filiala sectorului 3 a ALDE are joi conferinta pentru alegerea noilor structuri de conducere, respectiv a presedintelui si a Biroului Politic Teritorial.

Pentru functia de presedinte al filialei ALDE Sector 3 candideaza viceprimarul sectorului 3 Elena Petrescu.

Pe lista pentru ocuparea celor 31 de locuri in Biroul Politic Teritorial ALDE Sector 3 (noua vicepresedinti, membri si membri supleanti) sunt inscrisi 36 de candidati.

Potrivit organizatorilor, la lucrarile conferintei vor participa 104 delegati.

Votul este secret, urmand ca fiecare delegat sa primeasca doua buletine — unul pentru presedinte si celalalt pentru Biroul Politic.

Alaturi de actuala conducere a ALDE Sector 3, sunt invitati europarlamentarul Norica Nicolai, deputatul Andrei Gerea, precum si o parte dintre secretarii de stat ai ALDE. De asemenea, la conferinta va participa Robert Negoita, primarul PSD al Sectorului 3.

Sursa: Agerpres