„Ţiriac a spus că în România iarba e bună doar pentru vaci”. Răspunsul Simonei Halep i-a făcut pe toţi să râdă

Wimbledon 2019 | Simona Halep a oferit mai multe momente amuzante după calificarea în semifinalele de la All England Club. Unul dintre jurnalişti a venit cu o întrebare care a făcut-o pe campioana noastră să se amuze.

Completă pe zgură şi pe hard, Halep a arătat o cu totul altă faţă la Wimbledon, pe cea mai slabă suprafaţă a sa, în teorie. „Am început să iubesc iarba”, a spus campioana noastră, explicând de ce până acum avea mari probleme să se adapteze la această suprafaţă.
Wimbledon 2019 | Simona Halep, cu replicile la ea

Unul dintre jurnaliştii de la conferinţa de presă de după victoria cu Zhang, şi-a adus aminte de o declaraţie dată de Ion Ţiriac, unul dintre mentorii Simonei.

„Ion Ţiriac a spus că în România e interzis să calci pe iarbă şi că aceasta e bună doar pentru vaci. Tu cum ai reuşit să te adaptezi şi să joci atât de bine anul acesta pe iarbă?”, a fost întrebarea care a amuzat-o pe Halep. Redevenind serioasă, Simo a explicat de ce la Wimbledon 2019 reuşeşte să evolueze atât de bine şi de consistent.

„Am călcat puţin pe iarbă în România, chiar dacă nu e voie. Acum am timingul potrivit pentru acest joc. Sunt şi odihnită, mă simt fresh, toate împreună contribuie la starea pe care o am pe teren”, a explicat Simona Halep.

Pentru campioana noastră urmează semifinala cu Elina Svitolina, care se va desfăşura joi. Confruntarea va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.