Servicii de rent a car in Bucuresti

Serviciul de rent a car din Bucuresti este unul extrem de calitativ deoarece exista niste echipe de profesionisti care va vor ajuta in alegerea masinii potrivite pentru dumneavoastra si veti avea posibilitatea sa alegeti din peste 180 de autoturisme.

La ce servicii extra mai puteti apela la firmele de rent a car Bucuresti?

Serviciul de rent a car din Bucuresti va da posibilitatea sa alegeti sa inchiriati masini pe termen scurt si pe termen lung. In cazul in care nu gasesti masina pe care o doresti pe lista lor, puteti contacta echipa de la dpdrent.ro pentru a o adauga pe lista.

Serviciul de rent a car Bucuresti are o gama variata de masini dintre care puteti alege. Totul depinde de nevoile si preferintele dumneavoastra.

rent a car bucuresti

Cum pretul este foarte important, aveti posibilitatea sa alegeti fie o masina low cost, fie una luxury. Cateva masini disponibile acum sunt urmatoarele:

  • Dacia Logan – capacitate foarte mare de transport si ofera un confort satisfactor pasagerilor care calatoresc pe bancheta. Foarte important, avand geamuri de mari dimensiuni, acestea nu genereaza „unghiuri moarte”.
  • Skoda Octavia – in cadrul serviciul de rent a car din Bucuresti poti alege si o Skoda Octavia. Acest model este extrem de popular pe piata auto din Romania, datorita designului sau, interiorului oferit si nu in cele din urma datorita performantelor sale tehnice.
  • Ford Focus – modelul integreaza o gama larga de noi tehnologii remarcabile, cum ar fi comanda vocala. Si de asemenea are un sistem de asistenta activa la parcare care a fost imbunatatit pentru a usura parcarile laterale.
  • Audi A4 – Acest model poate atinge viteza de 218 km/h si este un concurent acerb pe piata. Cred ca este caracterizat in primul rand de o motorizare superioara, dar are si un design nou placut.
  • Mercedes – Aceasta masina este cel mai bine cotata pentru confort. De asemenea este foarte apreciata si pentru fiabilitate.
  • BMW – cu ajutorul celor de la Rent a Car Otopeni aveti posibilitatea sa inchiriati o masina BMW. Aceasta are un design aerodinamic si un aspect foarte important este acela ca consumul de combustibil si emisii de noxe este foarte mic.

Mai tin sa amintesc ca puteti apela si la o serie de servici extra cand apelati la cei de la Rent a Car Otopeni cum ar fi :

  • GPS care nu are taxa suplimentara si este foarte util daca nu stiti traseul ;
  • Internet la pretul de 50 de euro si veti avea acces oriunde,
  • portbagaj auto la pretul de 50 de euro, daca aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru bagaje.