impachetari tunel infrarosu

Remodelare corporala prin impachetari cu tunel infrarosu

Introducere in tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu

Trebuie sa stii un lucru foarte important. Terapia prin impachetari cu tunel infrarosu este o metoda de reconturare ceva mai aparte. Si pe langa acest lucru, clientele care opteaza pentru asa ceva sunt extrem de multumite de rezultate.

Chiar daca industria tratamentelor de remodelare corporala este plina de metode eficiente de slabire, tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu ramane singura varianta in care chiar pierzi radical in greutate. Da. Ai auzit foarte bine. Pierzi in greutate, nu doar in centimetri.

Indiferent ca vorbim de impachetari cu tunel infrarosu sau de varianta cu tunel no cellulite pentru a reduce celulita, n-ai de ce sa iti faci griji. Niciuna dintre metode nu este agresiva cu pielea sau organismul, dar nici invazive.

Pe oricare dintre cele doua modalitati le-ai incerca, ai siguranta ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Nu doar ca slabesti semnificativ, dar sanatatea organismului este si ea pastrata!

Ce efecte au razele infrarosii intr-un tratament prin impachetari cu tunel infrarosu?

Teoria este simpla. Razele emise reprezinta un camp de energie electromagnetica. De regula, aceasta energie se transmite in mod natural direct de la soare, incadrandu-se cu precadere in spectrul imperceptibil cu ochiul liber.

Cu alte cuvinte, razele infrarosii sunt furnizate in mod artificial. Insa detin proprietati aproape identice cu cele emise de Soare. Si cu toate acestea, ofera avantajul de fi folosite fara contraindicatii la orice ora, indiferent de momentul zilei.

Dar functiile unui tunel infrarosu No Cellulite?

Trebuie sa stiti ca au in complonenta lor doua cupole ce pot fi detasate. Pentru a-si indeplini functiile sale de baza, aparatul este inchis ermetic. Cu ce scop? Ei bine, are un scop foarte precis. Inchiderea ermetica ajuta la absorbtia eficienta a razelor intrarosii transmise.

Nu trebuie sa uitati ca vorbim de cea mai noua tehnologie pentru tunel infrarosu No Cellulite. De aceea, pupitrul de comanda este si el foarte modern si usor de programat. Astfel, nu doar munca medicului care executa procedeul este usurata, ci si sedinta de terapie in sine.

In alta ordine de idei, temperatura folosita fluctueaza intre 65 si 70°C. Ceea ce inseamna o temperatura numai buna pentru procesul de grabire a transpiratei excesive. Si cu toate acestea, nu produce disconfort!

Sistemul de inchidere ermetic dintr-un tunel No Cellulite face bine

De ce? Pentru ca permite marirea treptata a temperaturii din interior fara a afecta cumva respiratia si fara a permite pierderea caldurii pe undeva.

Prin urmare, transpiratia intensa face bine. Razele infrarosii permit pastruderea pana adanc in tesut si te scapa de celulele grase.

Ce spui? Vrei sa incerci?