cavitatie

Procedura de cavitatie te scapa de kilogramele in plus

Procedura de cavitatie este o procedura de remodelare corporala care se aplica in zonele problematice unde metodele obisnuite nu au dat deloc rezultate. Puteti sa faci acest tratament in zona abdominala, fese, coapse, picioare si brate.

cavitatie

Veti scapa de la 1 pana la 5 centimentri de grasime datorita acestei metode. In plus, ea nu este deloc dureroasa si tot ce veti simti in timpul tratamentului este obiectului aparatului cu care se efectueaza procedura. Mai mult decat atat, veti vedea rezultate inca de la prima sedinta!

Exista contra indicatii pentru o procedura de acest fel?

In continuare articolului va vom enumera cateva dintre afectiunile si bolilele care va vor impiedica sa recurgeti la procedurile de cavitatie. Asadar, daca suferiti de epilepsie, diabet, osteoporoza, cancer, afectiune hepatice sau cardiace, boli cutanate sau tulburari senzoriale nu puteti sa va prezentati la procedurile de cavitatie. Aceasta metoda de remodelare corporala nu se poate efectua in aceste conditii de sanatate.

De asemenea, mai exista o categorie de persoane neeligibile pentru aceasta procedura de slabit. Daca sunteti gravida, alaptati sau zona ce urmeaza a fi tratata prezinta implantate corpuri straine nu puteti face cavitatie. Mai multe detalii aici: http://www.fysiogand.ro/cavitatie/

O clinica renumita pentru procedurile sale este clinica Fysiogand din Bucuresti. Atat in cazul cavitatiei, cat si in cazul altor proceduri disponibile in acest centru, specialistii terapeuti lucreaza constant ca dumneavoastra sa aveti parte de rezultate garantate si tratamente de cea mai inalta calitate.

Beneficii si avantaje ale procedurii de cavitatie

Ca orice procedura de infrumusetare sau remodelare corporala, si aceasta cavitatie va va oferi beneficii garantate pe un termen indelungat de timp. Iata cateva dintre aceste avantaje!

In primul si primul rand, cum am spus si anterior in acest articol, procedura de cavitatie este una nedureroasa, o procedura sigura si non invaziva. Aspectul pielii dumneavoastra se va imbunatati semnificativ si va veti bucura de o silueta de invidiat in cel mai scurt timp. Aceasta procedura nu se compara cu cele chirurgicale, si prin urmare nu este cazul de anestezie.

Mai mult decat atat, daca sunteti o persoana care are un program foarte incarcat din pricina jobului sau a familiei si incercati sa va impartiti in mai multe locuri dar sa aratati si intr-un mod corespunzator, aceasta procedura de remodelare corporala nu va va pune probleme in programul dumneavoastra zilnic. Asadar, ea prezinta un timp de aplicare minim si poate fi incadrata in rutina zilnica cu mare usurinta.