Prinde reducerea de 40% la cursurile de fotografie de la DallesGO

De ce sa iei parte la cursurile de fotografie de la DallesGO?

Pasiunea pentru fotografie este ceva deosebit, ceva unic, rar si interesant in acelasi timp. Insa nu putine persoane o pot duce la un nivel ridicat fara cateva cunostinte, cunostinte macar minime. La cursurile de fotografie organizate de DallesGO gasesti si lectii pentru incepatori care vor sa invete bazele tehnicii, cat si persoanele profesioniste car vor sa se perfectioneze mult mai bine pentru a putea face fotografii perfecte. La cursurile de fotografie vei invata lucruri teoretice despre fotografie si vei avea posibilitatea sa pui in practica toate lucrurile pe care le vei invata alaturi de cei mai buni profesori din aceasta lume a fotografiei.

cursuri fotografie

La cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO vei invata atat lucruri teoretice despre fotografie si vei avea posibilitatea sa pui in practica toate lucrurile pe care le vei invata alaturi de cei mai buni profesori din aceasta lume frumoasa a fotografiei.

La aceste cursuri vei avea doi super profesori cu vasta experienta in studiul imaginii te va ghida prin referinte fascinante, genuri si multe tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea cat mai buna a stilului personal si mai ales, pe exploatarea detaliului, a imaginatiei tale si a modului in care orice fotografie are povestea ei.

Acestia iti vor arata un univers pasionant si inedit, cel al fotografiei si al felului in care se construieste ea, cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO fiind un exercitiu continuu pentru surprinderea a cadrului perfect. Indiferent de cunostintele pe care le ai si de aparatul pe care le porti cu tine, cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO prezentate de Marta Popescu si Cosmin Gogu cu siguranta te vor inspira si te vor motiva pentru ca tu sa iti dezvolti si conturezi pasiunea pentru fotografie in cadrul perfect.

Cei doi profesori de aici te vor introduce intr-o calatorie fascinanta in cadrul Studiourilor DallesGO din Bucuresti, unde te vor ajuta sa te familiarizezi cu tot ceea ce inseamna fotografia de diferite tipuri precum: reportaj, potret, obiect si imagine de moda. La cursurile de fotografie de aici vei avea posibilitatea sa cunosti notiuni elementare de optica fotografica, vei invata cum sa folosesti corect si la capacitate maxima aparatul foto intr-un mod corect si de asemenea, vei invata sa folosesti la capacitatea maxima sursele de lumina, atat in cadrul unui studio echipat cu materiale profesionale cat si in locatii exterioare.

La seria de cursuri de fotografie de la DallesGO vei lucra cu cele mai performante echipamente de iluminat marca Profoto.

Seria de cursuri de fotografie va avea loc pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. II, din Bucuresti. Pentru informatii complete acceseaza site-ul www.dallesgo.ro, trimite un mail la info@dallesgo.ro sau poti apela numarul de telefon 0769.041.711.