O scriitoare a fost agresată în Capitală de cinci bărbaţi, pe când dormea într-o „ambulanţă”. Atacatorii au fost reţinuţi de poliţie

Cinci bărbaţi ar fi atacat o femeie, miercuri noapte, care dormea într-o maşină parcată pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, atacatorii fiind depistaţi de către poliţişti şi duşi la audieri. Maşina femeii ar fi fost o autospecială dintr-un proiect personal, pe care il numea „Salvaţi literatura”.

Imaginea articolului O scriitoare a fost agresată în Capitală de cinci bărbaţi, pe când dormea într-o „ambulanţă”. Atacatorii au fost reţinuţi de poliţie

Foto: Doina Popescu-Brăila/Facebook

O femeie a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a sesiza faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, când aceasta dormea într-o maşină ce avea însemne specifice unei ambulanţe. Un echipaj al Secţiei 3 de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi au identificat agresorii, pe care i-au condus la audieri. Femeia a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital, informează Poliţia Capitalei.

„Cu privire la vehiculul în care dormea victima, s-a stabilit ca este un unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.