Moarte suspectă: Un angajat din Ministerul Transporturilor a căzut de la etajul 3 al unui hotel din Pașcani

Un șofer al Ministerului Transporturilor a murit, marți, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din localitatea ieșeană Pașcani. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au dispus efectuarea necropsiei, transmite Mediafax.

Potrivit polițiștilor, trupul bărbatului a fost descoperit, marți dimineața, pe o terasă. Acesta era client al unui hotel din Pașcani, unde se cazase luni după-amiază împreună cu un coleg de serviciu. Acesta l-a găsit, a sunat la 112 și a cerut ajutor din partea medicilor și a polițiștilor.

La fața locului au ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și un echipaj SMURD de prim ajutor. Bărbatul avea un traumatism cranio-cerebral sever și nu a mai putut fi salvat.

„Astăzi (marți- n.r.) în jurul orei 7.00 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de la etajul 3 de la un hotel din municipiul Pașcani. La fața locului s-au deplasat medicii care au constat decesul acestuia și polițiștii care au identificat cadavrul în persoana unui bărbat de 54 de ani din municipiul București. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul sărvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit newspascani.com, bărbatul s-ar fi sinucis.