polistiren expandat

Izoleaza eficient cu polistiren expandat de la Mesteru Manole!

Ce este acest material de constructii?

Este important de stiut faptul ca  acest polistiren expandat de la Mesteru Manole este unul dintre cele mai bune solutii pentru termoizolarea peretilor unei constructii, datorita catorva avantaje incontestabile pe care acesta la ofera.
Acest material are o greutate foarte mica, iar astfel nu incarca deloc structurile constructiilor. In plus, datorita acestei greutati reduse, acest material poate fi usor transportat si manipulat.
Izolarea termica este un pas extrem de important in finisarea oricarei constructii de locuit, intrucat asigura mentinerea constanta a temperaturilor in interiorul acesteia, indiferent de evenimentele meteorologice externe. Izolarea termica se poate face prin diferite modalitati, cu ajutorul un materiale special destinate acestui scop. Astfel acest polistiren expandat este unul dintre aceste materiale, adesea utilizat pentru constructii noi sau pentru renovari, fiind in general aplicat pe exteriorul cladirilor. Atunci cand este utilizat in termoizolarea mansaredelor insa, este aplicat pe partea interioara a peretilor. Panourile de polistiren expandat pot avea grosimi ce variaza de la 1 la 20 cm, asigurand grade diferite de izolare.
polistiren expandat

Beneficiile pe care le aduce polistiren expandat

Alegerea materialului de izolare termica trebuie sa tina cont de o serie de aspecte, printre care: durabilitatea, eficienta costurilor, calitatea. Placile de polistiren expandat indeplinesc toate aceste conditii, ramanand inca de la aparitie in topul preferintelor constructorilor sau persoanelor individuale ce desfasoara proiecte de izolare termica. Chiar daca pe piata au aparut si alte solutii de acest tip, astfel, acest polistiren epxandat a ramas unul dintre cele mai utilizate materiale de acest gen. Calitatile sale includ:

  1. Rezistenta in timp – placile sale  au o durata de viata crescuta si rezista la actiunea mediului;
  2. Usurinta in utilizare – numit acest material de constructii polistiren expandat este un material foarte usor de utilizat, fiind usor de transportat si montat chiar si de catre persoanele neexperimentate in constructii;
  3. Fiabilitate – este un material foarte prietenos si usor de adaptat nevoilor oricaror constructii;
  4. Izolare termica eficienta – este unul dintre cele mai eficiente materiale de izolare termica de pe piata;
  5. Eficienta costurilor – acesta este un material foarte avantajos din punct de vedere al costurilor si foarte accesibil pentru toate categoriile de persoane.

Este acest polistiren expandat mai bun decat polistirenul extrudat?

Desi materialul numit polistiren expandat are un pret mult mai redus decat acesta, consider ca polistirenul de acest fel, este cea mai buna alegere deoarece este un material mult mai calitativ decat competitorul sau.