De ce Dorian Schwartz, seful Romgermed, este un om de respectat

Infiintata in anul 1999, clinica privata Romgermed alaturi de Dorian Schwartz a reusit sa investeasca foarte mult in tehnologie si in relatiile cu pacientii. Datorita acestor lucruri, Dorian Schwartz a derulat campanii sociale prin care a reusit sa faca un bine foarte multor persoane cu posibilitati reduse.

  • A sustinut financiar tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina. Dorian Schwartz a sustinut ani la rand tineri care isi doreau sa urmeze facultatea de medicina si nu aveau cum.
  • Dorian Schwartz a infiintat campania “Conectati la viata”, unde impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru foarte multe sate izolate geografic.
  • Dorian Schwartz a derulat timp de 2 ani de zile campanii de educare a tinerilor din liceele din Bucuresti pe teme sociale cum ar fi: consumul de droguri, eliminarea violentei si educatia sanitara.

Pasiunea lui Dorian Schwartz pentru medicina si pentru sistemul medical din Romania a ajutat la dezvoltarea Grupului Medical Romgermed sa se dezvolte si sa devina un jucator extrem de important in domeniul medical.
Fondatorul Romgermed este Dorian Schwartz, care a facut studiile in Statele Unitate ale Americii si Germania. Dorian Schwartz a avut o parere foarte buna despre invatamantul din Romania si de aceea a dorit sa studieze si in aici, la facultatea de Medicina din Bucuresti.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Sam Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie.
Dupa terminarea facultatii de medicina din Bucuresti, Dorian Schwartz s-a alaturat doctorilor din cadrul Spitalului Militar Carol Davila la sectia de Ginecologie. Venind dintr-o cultura occidentala si fiind implicat zi de zi in sistemul medical romanesc, Dorian Schwartz a observat rapid defectele din sistemul din Romania si astfel a luat nastere clinica privata Romgermed.