curs dpo

Curs DPO – un curs esential pentru cariera dumneavoastra

De ce este important sa apelam la un curs DPO?

Acest curs DPO a devenit necesar in urma modificarilor aplicate in regulamentul de protectia datelor 679. Incepand cu data de 25 mai 2018 au fost aplicate prevederile Regulamentului privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Odata cu implementarea acestor modificari, este necesar ca personalul oricarei companii sa urmeze un curs DPO (ofiter protectie date) astfel incat sa aiba cunostinte bogate in domeniu si sa fie capabil sa profeseze corect si responsabil.

De ce sa urmezi un curs DPO?

In cadrul cursului DPO veti deprinde numeroase abilitati care va va ajuta considerabil pe parcursul vietii dumneavoastra profesionale. In primul rand, veti putea sa lucrati ca ofiter protectie date in orice organizatie si cel mai important, veti putea sa profesati o meserie care in prezent nu are concurenta, fiin una recenta, de viitor.

curs DPO

Legislatia si normele GDPR va vor fi bine fixate in minte si veti primi o diploma autorizata care sa ateste faptul ca aveti cunostintele necesare activarii in domeniu.

Pe tot parcursul cursului DPO veti primi informatii complexe, dar in acelasi timp, complete in legatura cu profesia de ofiter de protectie a datelor cu caracter personal ceea ce presupune sa stiti in ce consta drepturile clientilor si cum sunteti sanctionat in caz ca nu profesati cu modificarile in vigoare. Dupa finalizarea cursului, veti putea proteja interesele firmei pentru care lucrati.

Cui ii este adresat acest curs?

Un curs DPO este indicat a fi urmat de catre toate categoriile de manageri de proict sau manageri ai riscurilor. De asemenea, cursul se adreseaza si personalul responsabil cu gestionarea resurselor umane, inclusiv gestionarea datelor personale. Si companiile IT se incadreaza in randul celor care pot urma un curs DPO. Este neceasara parcurgerea acestui curs de catre companiile IT deoarece ele pot dori sa furnizeze software si solutii in sprijinirea normelor GDPR.

Professionals Business Knowledge este o echipa formata din profesionisti, bine instruita, dispusa sa ofere consultanta in vederea modificarilor aparute in regulamentul 679. Organizatia dumneavoastra poate performa apeland periodic la expertii din domeniu.

Puteti apela la ei pentru urmarea unui curs DPO complet. Conform informatiilor oferite pe site-ul acestora, un curs DPO are un pret de 1500 lei de participant, insumand 180 de ore e curs, cuprinzand atat teorie, cat si practica.