Cum sa inchiriem o masina de la aeroportul Otopeni?

Inchirierea de masini este o solutie la indemana in foarte multe situatii. Fie avem masina personala in reparatii, fie nu detinem o masina personala si avem nevoie de una pentru diverse deplasari, solutie de inchiriere este tot ce ne scoate din impas.

Daca vrei sa inchiriezi o masina tot ce ai de facut este sa apelezi la o firma de rent a car Otopeni. De regula acolo vei gasi toate variantele disponibile de masini si bineinteles pretul aferent fiecareia. Exista o gama foarte variata de autoturisme, bineinteles in functie de bugetul tau. Poti sa alegi bineinteles o masina din clasa economica, cu consum mic si cu care iti vei face treaba destul de ieftin sau o masina din gama luxury, unde pretul este un pic mai mare, dar bineinteles confortul si calitatea sunt la un alt nivel.

rent a car otopeni

Exista inca foarte multe perioade in care masinile din gama de lux se pot inchiria cu discounturi, iar pretul se poate apropia de una din gama econoimca. Important este sa verifici des ofertele de la firmele de rent a car Otopeni pentru a fi la curent cu toate promotiile.

Cum procedam daca ne dorim sa inchirierim o masina din Otopeni?

Dupa ce ai consultat catalagoul online de masini oferite si preturile lor si te-ai decis asupra unui model, trebuie sa selectezi perioada in care vei avea nevoie de masina respectiva. Daca iti doresti sa inchireizi o masina de la Otopeni pe o perioada mai lunta, pretul poate sa fie mai scazut. Ti se va genera apoi si o comanda unde ti se va afisa un total. In scurt timp, comanda va fi transmisa la operator, iar un agent te va contacta pentru detalii.

Vei avea nevoie bineinteles de un permis de conducere valabil pe care sa il prezinti atunci cand vei incheia contractul. Masina iti va fi livrata la adresa pe care tu ai indicat-o si bineinteles in functie de operator ti se va solicita o suma de garantie.

Acest lucru este normal si frecvent folosit, pentru a preintampina pagubele care pot fi produse masinii. In cazul in care inapoiezi masina in starea ei initiala, aceasta suma ti se va restitui, deci nu trebuie sa iti faci griji.
Poti sa soliciti si accesorii, cum ar fi scaun de copil, lanturi de iarna, GPS, telefon etc.
Deci nu ezita si intreaba operatorul ce iti poate pune la dispozitie. De regula sunt afisate aceste optiuni si in catalogul de masini.

Porcedura de inchiere este relativ simpla, nu da batai de cap. Iar costurile sunt din ce in ce mai accesibile. Asadar, in cazul in care ai nevoie urgent de o masina si nu stii la cine sa apelezi, apeleaza cu incredere la un serviciu de inchirieri. De la comanda pana la livrarea masinii nu trebuie sa astepti mult, pentru ca agentii sunt de regula destul de operativi.