criolipoliza

Criolipoliza – ce rezultate poti obtine?

In cazul in care sunteti in cautarea unui nou tratament de remodelare corporala, poti incerca sa iti faci tratamentul cunoscut sub denumirea de criolipoliza.

Cum te ajuta criolipoliza?

Criolipoliza este o abordare cu totul noua si se poate folosi in acele zone unde exista un exces de tesut adipos, precum in zona taliei, zona fesiera, abdomenului si bineinteles cea a coapselor. In aceste zone, dizolvarea grasimii se face mult mai greu, astfel ca o metoda precum criolipoliza poate fi exact metoda de care aveti nevoie. In cadrul criolipolizei de pe acest link: http://www.fysiogand.ro/criolipoliza/ se vor dizolva celule groase in mod gradual, astfel ca nu vor fi afectate tesuturile din jur.

Fata de alte metode folosite pentru a reduce tesutul adipos, criolipoliza are cateva avantaje. Cel mai mare beneficiu al acestui tratament este acela ca poate reduce chiar si 25% din cantitatea totala a tesutului adipos din zona tratata.

In Europa acest tratament a ajuns sa aiba o popularitate extrem de mare. Printre motivele pentru care atat de multe persoane aleg acest tratament, se numara si:

  • Nu are niciun impact asupra stilului de viata
  • Tehnologia folosita este mult ai eficienta, decat tratamentele ce folosesc ultrasunetele sau radiofrecventa.
  • Acest tratament nu prezinta efecte adverse, doar in cazuri extrem de rare.

Rezultatele tratamentului de criolipoliza de regula se pot vedea inca de la prima sedinta. Dar pentru a putea prelungi rezultate tratamentului cu criolipoliza de la Fysiogand este recomandat sa tineti o dieta cat se poate de echilibrata. In urma sedintelor, stratul adipos va fi mentinut cel putin un an.

Cui ii este recomandat tratamentul de criolipoliza?

Acest tratament se poate face de absolut orice persoana, desi exista multe persoane care vor beneficia si mai mult de pe urma acestui tratament de criolipoliza:

  • Persoanele care desi fac exercitii in mod regulat, nu vad rezultate in zona taliei si al abdomenului.
  • Femeile cu distensie abdominala dupa nastere
  • Persoanele care nu au timp sa faca miscare
  • Si bineinteles, persoanele supraponderale.

Daca v-ar interesa si pe dumneavoastra tratamentul de criolipoliza, acum veti ava sansa sa il faceti la fysiogand.ro . Mai mult decat atat exista o oferta de criolipoliza din partea acestora, astfel ca o sa te bucuri de rezultate acestui tratament pentru o perioada mult mai indelungata. Oferta de criolipoliza de la criolipoliza consta intr-un pachet de 2+1. Astfel ca in acest mod, la doua sedinte, o veti primi si pe a treia gratis. Daca v-ati saturat de acel strat de grasime din zona taliei si cautati o metoda de a il inlatura, oferta de criolipoliza de la Fysiogand este exact ce aveti nevoie. O sa vedeti rezeultatele imediat.