Bărbat BĂTUT într-un magazin din Capitală. Poliţia cere sprijin pentru găsirea agresorilor

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru identificarea unor tineri care, în noaptea de marţi spre miercuri, au agresat un bărbat în vârstă de 53 de ani, într-un magazin. Conflictul a izbucnit în urma unei altercaţii care a escaladat, după care tinerii l-au lovit pe bărbat, apoi au fugit.„În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată că într-un magazin de tip non stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat şi alţii trei, clienţi toţi. Conflictul a escaladat şi cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale secţiei de poliţie, dar cele şi de prim ajutor. Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

„Cercetările sunt efectuate de Secţia 22 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. (…) Cei care îi cunosc/recunosc sunt rugaţi să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie”, mai arată Poliţia Capitalei.