Angelique Kerber revine cu un mesaj, după ce a numit-o pe Bianca Andreescu „regina dramelor”

Remarca germancei, la care Bianca Andreescu a reacționat foarte elegant, a stârnit un val de comentarii în presă, dar mai ales pe rețelele de socializare, mulți condamnând descărcarea nervoasă pe care a avut-o nr. 4 mondial. Vezi momentul aici.

La ore bune după acest incident, Angelique Kerber a avut o schimbare de atitudine cu 180 de grade. Ea a scris duminică după-amiază un mesaj pe Twitter prin care a felicitat-o pe Bianca Andreescu. „Luptă grea noaptea trecută la Miami Open! Felicitări Biancăi pentru o prestație de înalt nivel și pentru o victorie meritată pe deplin”, a scris Angelique Kerber.
Cum a reacționat Bianca Andreescu

Bianca Andreescu nu a răspuns deocamdată la tweet-ul lui Angelique Kerber.

Întrebată la conferința de presă despre reacția lui Kerber de la finalul meciului, Bianca Andreescu a răspuns: „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”, scrie digisport.ro.

Bianca Andreescu, 18 ani, pare de neoprit în această perioadă. Ea a ajuns la 10 victorii consecutive în circuitul feminin, câștigând săptămâna trecută primul ei turneu WTA, cel de la Indian Wells, ceea ce a propulsat-o de pe locul 60 WTA pe locul 24.
Cum a fost duelul Kerber – Andreescu

În turul al treilea de la Miami Open, Bianca Andreescu s-a impus în fața lui Kerber cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1, în două ore şi zece minute. Meciul a început după ora locală 23:00 şi s-a terminat după 01:30.

În setul doi, Bianca Andreescu a condus cu 4-1, însă sportiva germană a revenit şi a dus meciul în decisiv, impunându-se cu 6-4. Apoi, setul trei a fost câştigat lejer de Andreescu.

„Nu a fost uşor. Cred că am fost cu un pas înainte faţă de Kerber astăzi. Ştiu că am avut 4-1 în setul doi, am încercat să uit de asta şi mi-am încercat şansa în al treilea. Eram foarte obosită. Am încercat să îmi păstrez energia cât se poate, dar am lăsat totul acolo astăzi. Am simţit că ea nu juca la cel mai bun nivel posibil al său şi am profitat de asta”, a declarat după meci Bianca Andreescu, potrivit WTA.

În setul doi, Bianca Andreescu a condus cu 4-1, însă sportiva germană a revenit şi a dus meciul în decisiv, impunându-se cu 6-4. Apoi, setul trei a fost câştigat lejer de Andreescu, scrie News.ro.

Bianca Andreescu s-a calificat astfel în premieră în optimile de la Miami Open, unde o va întâlni pe nr. 19 WTA, estona Anett Kontaveit. Meciul va avea loc luni seară.