raw coco

Alimentatia raw vegan si retete raw vegan de la RawCoco

Oamenii care folosesc alimentatia raw vegan cauta din ce in ce mai mult retete raw vegan si isi doresc sa gateasca raw vegan pentru a reusi sa manance extrem de sanatos si acasa.

retete raw vegan 2

De multe ori conceptul raw vegan este inteles destul de gresit. Lumea considera ca retetele raw vegan nu reprezinta 100% mancare nepreparata chimic. Majoritatea lumii crede ca mancarea raw vegan inseamna doar mancare cruditati si bineinteles ca mancarea raw vegan inseamna doar mancare de cruditati.

In majoritatea retetelor raw vegan trebuie sa existe cruditati proaspete in proportie de 50-70%, iar restul reprezinta traditional gatita, vegetariana sau chiar raw vegan.

Oamenii care prefera mancarea raw vegan stiu ca exista extrem de multe retete raw vegan, retete raw vegan pe care le puteti gasi pe site rawcoco.ro si sunt extrem de usor de pregatit si sunt extrem de sanatoase.

Cat de multa mancare raw vegan trebuie sa consumam?

Raspunsul la intrebarea de mai sus nu exista pentru ca fiecare om trebuie sa consume atata mancare raw vegan incat sa ii fie bine si sa se simta bine in pielea lor. Bucataria raw vegan foloseste foarte multe ingrediente de origine vegetala, ingrediente care atunci cand sunt combinate corect ofera extrem de multi nutrienti.

Majoritatea lumii nu cunoaste acest aspect, dar denimirea de “raw vegan” vine de la faptul ca mancarea gatita este gatita fara foc, iar printre alimentele regasite in retetele raw vegan exista:

  • Supraalimente – o sursa complexa de minerale din lume (alge marine)
  • Legume – intr-o varietate extrem de larga sunt foarte multe frunzoase folosite in salate si in sucuri
  • Seminte si nuci – contin proteine si acizi grasi esentiali
  • Fructe in stare naturala – dar nu in procent foarte mare
  • Germeni si vlastari – aceste seminte sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature.

La rawcoco.ro veti gasi foarte multe retete raw vegan, retete de smoothie-uri raw vegan, retete de sucuri raw vegan si retete de deserturi si foarte multe retete.

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

Despre RawCoco

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. „Hrana inteligenta” sau portii de „sanatate la pahar” sau de „sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, la RawCoco